Rumah > Sealock Berita > Pilih beg kalis air.

Sealock Berita

Pilih beg kalis air.
2014-05-05 10:06:31
 

Backpack sehingga kini, kira-kira berikut konsep lebih ringan dan kuat lebih dimuatkan. Jenama utama melancarkan beg baru setiap tahun berturut-turut selepas warna klasik dan gaya mereka, fabrik yang digunakan dalam inovasi yang berterusan. Kalis air bukan berita. Sistem penggantungan yang baik membolehkan belakang dan bahu anda berasa lebih selesa dan juga kewujudan ransel. Pakai kain digunakan secara meluas untuk membuat beg yang lebih kukuh.

Beg kalis air boleh dibahagikan kepada:
Gunung beg kalis air.
Beg kalis air kasual.
Beg kalis air bandar.
Pelancongan beg kalis air.
Perkhemahan ransel kalis air.
Pengembaraan ransel kalis air.
Pelajar beg kalis air.


Berhadapan dengan pelbagai beg kalis air, kita perlu memilih beg mengikut tujuan. Jika anda seorang peminat luar, anda perlu memilih beg kalis air profesional, jika anda suka mendaki kemudian mendaki beg kalis air yang baik anda boleh menjimatkan tenaga dan melindungi peralatan, mengurangkan keletihan lengan. Jika anda seorang mendaki sekali-sekala keluar, maka saya cadangkan anda membeli beg kalis air kasual, riadah beg kalis air kerana sistem yang sama mempunyai beruang yang sangat baik. Setiap hari beg kalis air kasual boleh digunakan apabila anda mendaki luar, masa perjalanan, beg kalis air kasual dan mereka boleh memainkan peranan yang boleh ditukar ganti.

Jika anda hanya jarak yang pendek, aktiviti luar peribadi, sila pilih bawah 35L ransel kalis air. Jika anda sedang melakukan aktiviti luar selama 2-3 hari, sila pilih 35L - beg kalis air 65L. Jika anda menjalankan yang panjang aktiviti, luar yang berpanjangan, maka sila pilih lebih dari 65L ransel kalis air. Sudah tentu, ini hanya untuk rujukan. Anda masih perlu memilih beg kalis air anda sendiri mengikut keperluan peribadi anda.


Sebelumnya   [Pulang] [Cetak] [Go Back]   
分享按钮