Rumah > Sealock Berita > Bandar ransel kalis air, kalis air ransel

Sealock Berita

Bandar ransel kalis air, kalis air ransel
2014-05-06 11:50:09
 


Apabila anda berada di Beijing, Tokyo, Sydney, New York, Dewan Bahasa dan bandar pelancongan, anda perlu mempunyai beg kalis air bagus bandar. Bandar ransel kalis air dengan sistem muatan berpatutan. Sistem muatan munasabah boleh meletakkan telefon anda sel, iPad, kamera, dokumen, pen, dan lain-lain Pada masa yang sama, juga mempunyai kalis air sistem beg dibawa baik. Sistem menjalankan dengan pengudaraan, ciri-ciri yang mudah.

Ransel bandar Sealock juga mempunyai kesan kalis air. Apabila membuat perjalanan di luar rumah, anda tidak tahu ia adalah hari yang cerah atau hujan. Backpack PVC kalis air atau bahan TPU, penggunaan teknologi yang lancar ikatan, tiada jahit, tiada jarum, berkuat kuasa kalis air 100%. City beg kalis air adalah pilihan terbaik untuk peminat sukan luar!

Sealock adalah besar kalis air pengeluar beg, pembekal, pemborong. Kami boleh menghasilkan semua jenis pakej kalis air luar mengikut reka bentuk anda, perlindungan kalis air. Kami mempunyai pemimpin global dalam kalis air teknologi pengeluaran beg, pasukan reka bentuk profesional, dengan jabatan pemeriksaan kualiti yang ketat untuk memastikan produk berkualiti tinggi.


Sebelumnya   [Pulang] [Cetak] [Go Back]   Next
分享按钮